ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد ترامپ: حملات علیه ونزوئلا به زودی آغاز می‌شوند کاخ سفید: پناهجویان افغان که تهدید امنیتی باشند، اخراج می‌شوند طالبان بار دیگر حکم اعدام در ملاء عام را در یک ورزشگاه اجرا کرد ترامپ: باید برای پایان ۸ جنگ ۸ جایزه نوبل به من بدهند! آخرین وضعیت عمران‌خان در زندان از زبان خواهرش پوتین با هشدار شدید به اوکراین درباره ادامه حملات: اروپا جنگ را آغاز کند، ما آماده‌ایم رایزنی فؤاد حسین و معاون وزیر خارجه آمریکا درباره ایران و سوریه نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ ترامپ: حل و فصل بحران اوکراین آسان نیست ادعای پنتاگون: توانمندی هسته‌ای ایران نابود شده است نتانیاهو: می‌توان با سوریه به توافق رسید؛ از دمشق تا جبل‌الشیخ باید عاری از سلاح شود گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت

واکنش اتحادیه اروپا به حمله اخیر در اصفهان

پیتر استانو سخنگوی اتحادیه اروپا در امور خارجه و سیاست امنیتی دوشنبه (۳۰ ژانویه) گفت اتحادیه اروپا نمی‌داند چه کسی پشت حمله اخیر در اصفهان است اما از همه طرف‌ها می‌خواهد از تشدید بیشتر در منطقه خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 30
کد خبر: ۱۷۰۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر این مقام اروپایی به خبرنگاران گفت: «اخباری که از ایران می‌آید را دنبال می‌کنیم. نمی‌دانیم چه کسی پشت حمله بود. نمی‌دانیم دقیقاً چه اتفاقی افتاده است». وی افزود اتحادیه اروپا «از همه طرف‌ها می‌خواهد از هر اقدامی که می‌تواند باعث تشدید تنش‌های موجود در منطقه شود، خودداری کنند».

روابط عمومی وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران بامداد یکشنبه در اطلاعیه‌ای از حمله ناموفق با استفاده از ریزپرنده به یکی از مجتمع‌های کارگاهی وزارت دفاع در شامگاه هشتم بهمن خبر داد و افزود با پیش‌بینی‌ها و تمهیدات پدافندی صورت گرفته، یکی از آن‌ها مورد اصابت پدافند هوایی مجتمع و دو فروند دیگر در تله‌های پدافندی گرفتار و منفجر شدند.

وزارت دفاع اعلام کرد این تهاجم ناموفق تلفات جانی نداشت و خللی در تجهیزات و ماموریت‌های مجموعه ایجاد نکرد و تنها آسیب جزیی به سقف کارگاه وارد نمود.

در پی آن، جریان رسانه‌ای تلاش کرد تا این حمله ناموفق را موفقیتی بزرگ و دستاورد جلوه دهد. اما وبگاه دیفنس اکسپرس با مقایسه تصاویر ماهواره‌ای سایتی که در اصفهان هدف حمله ناکام تروریستی قرار گرفت در تاریخ‌های ۲۶ نوامبر ۲۰۲۲ و ۲۹ ژانویه ۲۰۲۳، اذعان کرد این سایت هیچ خسارتی ندیده است.

در ابتدا شبکه سعودی الحدث مدعی شد عملیات شنبه شب علیه تاسیسات وزارت دفاع ایران، توسط آمریکا و کشور دیگری غیر از رژیم موقت سعودی انجام شد.

اما ساعاتی بعد خبرگزاری رویترز به نقل از سخنگوی پنتاگون اعلام کرد هیچ نیروی نظامی آمریکا در حمله در ایران شرکت نکرده است. پیش از آن هم یک مقام آمریکایی به خبرنگار شبکه صهیونیستی کان گفت که هیچ نیروی نظامی آمریکا حمله یا عملیاتی در داخل ایران انجام نداده است.

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال هم در گزارشی به نقل از مقام‌های آمریکایی، رژیم موقت صهیونیستی و موساد را پشت حمله شکست‌خورده به مجتمع‌های کارگاهی وزارت دفاع ایران اعلام کرده است.

پیش‌تر، وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای گفت: مسکو حمله تحریک‌آمیز پهپادی به تاسیسات دفاعی در ایران را به شدت محکوم می‌کند. حملات به تاسیسات نظامی ایران باعث تنشی غیرقابل کنترل خواهد شد./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار